З нами все буде чисто та безпечно!

Графік роботи
З 9:00 ДО 18:00 сб, нд - ВИХІДНИЙ
Порівняти
Немає товарів в порівнянні
Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий Вам товар.
Бажання
Список бажань порожній
Додавайте товари в список бажань. Якщо у вас вже є список бажань, авторизуйтесь
Кошик
Ваш кошик порожній
Ваш кошик порожній. Додавайте товари, що сподобалися в кошик або авторизуйтесь, якщо додавали товари раніше

Політика конфіденційності

Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях Showroom тощо.
  • Ваші персональні дані обробляються Showroom виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і Showroom. Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:

  • при здійсненні (підтвердження) Вами замовлення на сайті http://uht24.com.ua/, тобто при придбанні товарів і / або послуг, шляхом кліка в рядку «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті http://uht24.com.ua/;
  • за участю в рекламних активностях Showroom відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується Showroom і клієнтом (споживачем) і / або доводиться до відома клієнта (споживача).
  • Showroom гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
  • Showroom використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.
  • Якщо у Вас виникли питання по конфіденційності, зв'яжіться з нами, зателефонувавши на нашу гарячу лінію 0442909540 або написавши за адресою info@uht24.com.ua